Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:Eva Langrath
Repris tiidgarfe publicerad 09-10-24




Grå dag

 

isvatten droppar
guldträden sträcker sig mot

 ensam skata flyger

           

          *

 

kryssar bland pölar
lapphund släcker törsten

fingrar som vitnar

           

            *

 

någon har drabbats
och ber om förtröstan

i regnbågsljuset

 

© Eva Langrath 2009

 

 




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-10-20 21:43



Bookmark and Share


  Shahla Haghi
Åh vad fint det var. Tack
2011-10-28

    Bodil Sandberg
Vilken vacker dikt Eva!så berörande och så konstfullt skrivet!
fantastiskt bra och snyggt!!applåder!
2011-10-26

  Bibbi VIP
Skön.
2011-10-20

    ej medlem längre
Dina texter erör mig alltid djupt inom...så även den här. Stillsam och vacker. Vemodig och mjuk.
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP