Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusets låga

Ser in i ljusets låga
känner värmen som sprids
skiftningarna

Ser stearinet rinna nedåt
bildar olika former
likt livet
som omformas
av värme eller kyla

Ser ljuset
bli kortare
men likväl lysande
om än svagare
inser att livet
är ändligt




Fri vers av AA VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-20 22:06



Bookmark and Share


  Anira
Underbart vacker...där fick du mej med framför ljuset i skymningen

Tack!
2011-10-23

  Ninananonia VIP
:) Den lågan är vacker..
2011-10-23

  Filosofen2
Ljus ger liv, liksom våra sinnen utvecklas via insikterna.


Underbar text.


Bokmärker!!!
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP