Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något år gammal.


Dubbelhopp när man står still

En svårdefinierad känsla
Som inte låter förståelsen inpå
Förhäxad är jag av den
Och på det sätt den
Får mig att må
En glädje sprids
I min kropp
Och än mer än så
Enbart tanken av henne
Får mitt hjärta att slå




Fri vers (Fri form) av P.S.
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-21 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

P.S.