Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Back in town

Guldet rinner av träden
Som stålarna av fattiga
elabonnenter
Nu vankas idetider tjocka rockar
och stjärtlappar
Vi ses på Frälsis och på
tunnelbanans salonger

Som Ferlin säger:
"Var inte bryd för kläder
men skär dig en stadig påk
den hjälper i alla väder
och talar ett tydligt språk"




Fri vers av claes fredelius
Läst 126 gånger
Publicerad 2011-10-22 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius