Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
........ ......


Drömmannen

Charmen hos dig kan få alla isar i världen att smälta, få ebb till flod, få härdsmälta i kärnkraftverk, blod som är kallt till hett, sett ur ett världsperspektiv är du livsfarlig :-) Med dig ska man vara varlig.
Pondus har du som få. Såsom du säger brukar det bli. Du är tydlig, ingen behöver tyda utan det är klara besked. Du ger inte med dig i första taget om du inte vill men om du har fel så kan du medge det.
Du är verkligen en både snäll och rar person och har så mycket mer hjärta än de flesta. I ditt hjärta finns så mycket smärta och svek att kärlek för dig är verkligen ingen lek. Smek och lek är inte tillräckligt för dig utan det är när tillit också finns då kan förälskelse växa till kärlek och den som du verkligen tror på, anförtror dig åt den kan skatta sig lycklig för du är den mest trogna, hängivna person till den du verkligen älskar.




Fri vers av wildah
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-22 12:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert beskrivet om denna man, men han är väl en människa med både starkare och svagare sidor.. :) ...men det är väldigt fint skriftat..
2011-10-22
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah