Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strimmor av hopp


I världsspektrat
scenförändringar

Gårdagens regimer
har slängts på historiens
sophög

I det som sker
finns människor
som reser sig

Tyranner skakar
inför kraften
som slår fram likt en
flodvåg
som inte går att stoppa

Makten gör piruetter
inför det som sker
i det fördolda finns nya
regissörer
men inga manus




Fri vers av AA VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-22 22:21



Bookmark and Share


  Anira
Gillar!!

Med få välvalda ord får du
en välfylld text ända till slutet

Tack
2011-10-23

  Ninananonia VIP
Bra..
2011-10-23

  Christine Sabel
Bra skrivet, men låt oss hoppas det finns förnuftiga kärleksfulla utbildade riktiga människor som kan bygga upp länderna igen.
2011-10-22
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP