Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.....




Framtids Drömmar?



Jag är mitt i livet,

trivs gott där jag befinner mig.


Så kommer tanken på drömmen som jag har...


Om jag skulle våga...

Nu när jag har ett val.



Drömmen är som sådan,

läsa några år,


men svårighet att

finansiera

finner jag mycket svår.



Min dröm är att hjälpa andra,

omvårdnad

i sjukhus miljö.


Hjälpa människor akut,

inte lämna någon att dö.



Som så mycket annat,

det kostar med skolans gång.

Om jag kunde läsa,

om så en sista

gång.


 . . . . . . . . . . . . .



 

Kan drömmar slå in?

 

 




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-22 22:33



Bookmark and Share


  Kjell A. H Lundin
Drömmar kan slå in Jenny och plötsligt några år senare så må upptäcker du dig själv där bredvid sjukhussängen och håller en människa handen, därför att just då så är det vad som behövs och lindrar i denna stund!
2011-12-22

    ej medlem längre
Ja jenny!
Läs "om" en sista gång och besluta "när" du skall börja läsa dig till något du redan kan!

Vad jag kan förstå är var dag utan dig i vården,en dag som brister!
2011-10-29

  Järnkatten
Ja, det kan dom, när själv en dröm om att verka på den mjuka sidan och ska dit på ett eller annat sätt :)....
2011-10-26

  mare VIP
Fin dröm du har, ge inte upp den !
2011-10-23

    Birgersdotter VIP
Ja drömmar är så viktiga-följ ditt hjärta
2011-10-23

  Ninananonia VIP
Visst kan de det... Jag tycker att du ska göra det..följa din dröm ditt hjärta...underbart..
2011-10-22

    AA VIP
Fina drömmar.
2011-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP