Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickar

Blickar över horisonter
minnen passerar revy
ser bilder av ett liv
en historia

Mitt livs historia
som format
och mejslat fram
den person jag är idag
somt är smärtsamt
annat är angenämt

Ser även ett samhälle
som förändrats
1960 och 70-talets tillväxt
hoppfullhet, popmusik
en framväxande ungdomsgeneration
som förkastade gamla dogmer
1980-talets imperifall
ett sönderfall som alltjämt pågår
och skapar ett förvirrat tidevarv
där människor söker sammanhang
och mening

Ser även en tid
som inrymmer
strimmor av hopp
och möjligheter

Historien rullar vidare




Fri vers av AA VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-23 00:39



Bookmark and Share


  Anira
Vacker överblick ...vindarnas växlingar genom ett liv

Tack
2011-10-23

    Birgersdotter VIP
Historien är alltid levande och rullar på
2011-10-23

  Ninananonia VIP
Det gör den.. :)
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP