Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: tk.




varm om kinden...

 

söndagsvilans stunder öppnar dörren

till naturens solskensglädjes gläntor

att i solen bli så varm om kinden

så hösten känns som flera veckor bort 

då vidgas stundens glädje utav färg

som lockar leenden att vakna upp

och glömma kommande novembertid

 

(c) tk.

  

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 209 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-23 22:13



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Fin dikt att läsa...
2011-10-23

    Birgersdotter VIP
Det lät underbart
2011-10-23

  kerstin skriver VIP
idag var det verkligen en sån dag,
jag blir glad av att läsa dina ord!
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra