Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(konsten att njuta av nuet oavsett hur det ter sig)




Livsnjutaren ...

 

gläds lika mycket när löven virvlar runt i färgglatt snöoväder

som när de bildar collage i prydliga högar.

 




Övriga genrer (Aforism) av Anna*
Läst 416 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-10-23 23:35



Bookmark and Share


  aol
verkligen gillar man inte det lilla får man aldrig det stora
2011-12-02

  Alva Johnsson VIP
Det man älskar, det älskar man
även när det stormar.
2011-11-25

  Ronny Berk
ja - en livs njutning att få ta del av lövs virvlar i skriven form...
2011-11-12

  Stjärnöga
underbart minimalistisk
skönhet och visdom
invävt i de ord och
känslor du målar..
2011-11-09

  Linda CH VIP
Inspirerande! Att leva i nuet och njuta av det "lilla" som är så otroligt vackert.
2011-11-01

  Järnkatten
Tycker mycket om,
underbar bild!!
2011-10-26

  Quasimodo
Skapande och med ögon som ser skatter och gåvor i all den rikedom vi har runt oss!
2011-10-26

  Blåbäret
den ständiga förändringen utmanar betraktaren och söker det flexibla...och skönhet finns överallt för den som vill se
2011-10-24

  karenina VIP
tycker om det här collaget och inställningen :)
2011-10-24

    ADI Nehlin
visst är det vackert..fint skaldat
2011-10-24

  Maximillixen
Ja just så är det ... applåderar och sparar
2011-10-23

  thyra
Det finns glädje i allt om man bara ser sig kring :) Fint!
2011-10-23

    Max Poisé
Precis så!!
Ska det vara!

Bravo Anna!
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*