Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Herre vad universum är stort...


Ett vackert frö..

Planterade ett frö i jorden..

Det bildades en rot..

Roten börja växa och börja bygga sig ett bo..

Den steg upp ifrån jorden och börja se ett litet ljus..

Sakta men säkert börja den växa och gro..

Den vart stor och ståtlig med alla solens färger..

En dag såg den hur andra små börja kika fram

En som han men inte likadan..

Då förstod han att han börjat tappa alla sina färger och blad..

Han orka inte mer stå och se på..

Solnedgångens oändliga bana..

Döden nalkades den vackra blomman..

Vintern kom och han sakta sjönk ner och tog sig sitt sista andetag

och blev ett med jorden..

Då tänkte jag, att också du och jag kommer vara där en dag..

Imorgon eller om ett tag..

Vi alla blir vi ett med vår jord.












Fri vers av Amina_hym
Läst 106 gånger
Publicerad 2011-10-23 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amina_hym