Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndag morgon

Måndag morgon
klockan ringer
dovt i bakgrunden

Tunga ögonlock
som inte vill se världen
ligger som förstenad
och inväntar nästa ringning

Rusar upp
fortsatt trött
kastar mig i duschen
något piggare

Hoppar frukost
går ut i dimman
för att möta ännu en dag

Känner att jag både kan gå
och stå
även tänka
det finns hopp
trots måndag




Fri vers av AA VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-24 19:41



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja hoppet finns alltid där.. :) härligt..
2011-10-26

    Birgersdotter VIP
Känner igen känslan .Bra beskriven....
2011-10-24

  Vilhelm
Det är så svårt att komma över måndag morgon. Plågan börjar redan på söndag kväll. Det värsta är att även tisdag kan vara svår. Musiken är inte bättre på radion då än på måndag.
2011-10-24
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP