Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontur i falsett!

Beträder marken med nätta steg

Klamrar mig fast på närmsta siluett
disigt i drömmars natt

Ett skrii djupt in från själens grund
jag vill ut nu

Toner som bubblar
ljust vaggar jag vidare

Allt är öppet, allt kan hända


KOM!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-24 23:32



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Lampan tänd!
Platsen känd!
Önskan sänd!
Bara hoppas
på en anländ!
Text fick Du till
i spänd trend!
2011-10-25

  mare VIP
Livskraft och energi, härligt ;)
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin