Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Från mitt köksfönster en tidig morgon




Dagen och stunden

Dagen är ännu ung
och molnfilten ligger tung
över stad och land,
trygga i Auroras famn.

Skatan på vår uppfart,
spejande men flyr rätt snart
till sitt svartvita gäng
i ryckigt flygande fläng.

Allting andas stilla frid
ännu en bidande tid
innan lördagens alla bestyr
får stillheten att fly.

Ja, dagen är ännu ny.
Molnen som himlens hy
täcker både land och stad
när tiden vänder blad.




Bunden vers (Rim) av Algotezza VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-25 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP