envisheten hjälper mig att inte ge upp

och tappa hoppet

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

envisheten hjälper mig att inte ge upp

och tappa hoppet




ENVIS

 

 

dom står dår i hallen

väntar på mig

 

väntar att jag ska komma

ta på dom på mina fötter

 

mina vandringskängor

 

värken håller i sig

men jag är envis

 

smörjer dom värkande

musklerna

med linement

 

så två panodil

väntar på att värken ska

lindras

 

innan jag tar på mina

vandringskängor

min älskade nötta jacka

och går ut i dimman

 

 

 

anits 25 oktober 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-25 09:29



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Ja, Heja Stina!
Bra där
:)

Kramar!
2011-10-31

  Anya VIP
Hoppas det blev en fin promenad i dimman.
2011-10-26

  Maria T
Heja Stina
2011-10-25

  Ronny Berk
rubriken väl anpassad till texten- vandrings vägar väl fångade och förmedlade...
2011-10-25

  Tosca
Fina rader om en riktig kämpe!
2011-10-25

  Eva Helene VIP
Rörande/berörande och vilken tåga du har!
2011-10-25

    Birgersdotter VIP
Härligt vilken livskraft du har....
2011-10-25

  HelenaW
Helt underbart. Att du orkar! Och fin dikt och bild!
2011-10-25

  arja savela
Du är duktig som går ut ändå fast du har värk!
2011-10-25

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Envishet bär en långt. =) Mycket bra skrivet. =)
2011-10-25

  Bibbi VIP
Ha det så gott som det går!
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP