Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade

 

Hur kunde jag vara så blind?

Inte se.

Ville inte.

 

Men nu ser jag.

Och du är där.

Mitt framför näsan.

 

Tack och lov!

 

Helena 2011-10-25




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 368 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-10-25 11:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du hann tänka, Du hann förstå - och hann sträcka ut din hand och gripa lyckan...
2021-03-01

    ej medlem längre
Kärleken kan göra oss blinda, så blinda att vi missar kärleken!
2019-02-11

  Vilhelm
tycker om din text. att se vad man har innan man hoppar över staketet är viktigt.
Att se det vackra i sin närmaste i varje tillfälle är svårt men viktigt.

Ville
2011-11-21

  Ronny Berk
redan rubriken lyfter fram budskapet, texten ställer frågan och ger svaret...
2011-11-01

  lodjuret/seglare VIP
Ja, det här var allt en central text
i dessutom dubbel bemärkelse.
Jag skänker den trenne liljor.
2011-10-27

  anits VIP
Fina rader
2011-10-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
med kärleken framför sig, finnes inga hinder
2011-10-25

    Birgersdotter VIP
Ja tack och lov
2011-10-25

  TT
...en väldigt varm och kärleksfull text man blir så glad av att läsa...tack Helena!!!
2011-10-25

  Mow Dean VIP
Var rädd om allt det.
Fina ord.
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW