Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting



hon är född ur en magikers vemod och
känner alla försvinningsnummer
hon har lärt sig att inte lita på
att någonting är beständigt

och

dricker sin sorg i skymningen

smaksatt av Q




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 233 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-25 13:41



Bookmark and Share


  Armo
Det enda beständiga i våra liv och i alltet är att ingenting är beständigt, på gott och ont. En vacker text skriven av dig avslutad med ett mystiskt Q. Jättevacker text och fin komposition.
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP