Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömde du..

Glömde du att säga till mig

Att ditt hjärta rest iväg?

Förlåt om jag aldrig förstod dina tysta ord.

Nu skäms jag..

Dina signaler var starka nog och dina kalla händer sa allt..

Men förlåt om jag inte förstod utan att bara förvirringen tog över..

Skyll inte på mig, för jag skyller inte på dig.

Du kysste mig, och jag kysste dig men det var inte som vår

utan som en blek tår.

Falskt spel är inte ifrån min del.

Jag är lika ren som ett nyfött barn.

Inget som jag kan dölja.

Skönt att det inte är min börda.

Jag längtde efter dig men du ville inte ha min längtan.

Är jag fast eller är jag fri..

Osynliga väsen som ändast vet..

Allt det som du och jag vet.

Fly så länge du vill..

Men fågeln flyger snabbare..

Spring Spring jag lovar jag kommer inte efter..

Vad är du rädd för?

Du glömde bara att säga..

Att ditt hjärta flytt iväg.









Fri vers av Amina_hym
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-25 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amina_hym