Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är det enda för mig

Jag var fast i mitt förflutna tills du kom in i mitt liv.
Du har förändrat mig mycket,
till den bättre,
till den tryggare även om du inte kan se det.
Efter allt som hänt känns jag nog inte som ett säkert kort.
Men ge mig en chans,
det här kan bli något stort.
Jag har värmt mig länge på en glöd som slocknat,
jag har levt så länge på solens ljus som svalnat.
Men du ger mig ett skäl att ta ännu ett steg,
jag behöver dig för att må bra.
Jag vet att jag bränt fler broar än jag nånsin borde ha gjort.
Men ge mig en ärlig chans och dölj inte sker för mig,
så ska du få desamma tillbaka och mycket där till.




Fri vers av Miss_jenny
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-25 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss_jenny
Miss_jenny