Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur står det till

 

 

oh fader jag ser in i ditt solansikte

tvaga mig ren

jag ber

i ditt vita

 

oh moder

jag ser in i ditt månansikte

smörj mig hel

jag ber

i ditt vita

 

låt mig

jordemoder vila en stund

till nästkommande

andning

 

det svåraste jag har

är att säga

 

jag orkar inte

 

och nu säger jag det

upprepande

jag

orkar

inte

 

jordemoder

låt mig

vila en stund

 

i din hjärtflamma

för att vidare dansa

 

i livsängen med systrar

med bröder

 

alltets gröda

 

ja

 

jag ser löven släppa

 

förenas gör de alla i hösteldens insteg




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 158 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-25 23:17



Bookmark and Share


  poetryGirl
jättevacker
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser