Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haiku


sorg efter saknad


du svek mig för djupt
jag önskade att det inte varit du
minnet av dig flagnar bort
smärtan häckar i mitt bröst för dig
jag klarar ej att maskera
minnen vi delat som bortkastat i havet
ingen tår tänker jag fälla
det var inte du som svek mig
jag känner ej dig längre
min vän dog för några år sedan
jag ville bara inte se
när en annan tog över hennes kropp

ditt svek bränns i bröstet
dina tårar ser jag bortom så långt
jag höjer stolt mitt huvud
min vänskap har du förlorat sedan länge
men jag blundar för verkligheten
jag hoppas ändå att minnet av mig
smärtar dig långt där inne




Fri vers av P.k
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-26 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

P.k