Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslan av mig

jag är evig
jag reser mig som du faller
likt en parasit suger jag din energi
lämnar jag dig ensam i mörker
missuppfattar jag glädjen du gav mig
gav du mig inte livet så att jag kunde växa

vill du känna mig
vill du vara min like
du vill inte veta mitt mörker
jag känner inte skam
jag känner inte likgiltighet

ensamheten ger mig eld
på ont och gott
min väg är klar
jag är evig




Fri vers (Modernistisk dikt) av P.k
Läst 112 gånger
Publicerad 2013-11-17 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

P.k