Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattens ur

mitt liv är dunkel
mitt liv är sorg
i mörker och natt jag älskar
i dagsljus är jag blind
är du natt eller dag?
vågar du öppna ögonen?




Fri vers av P.k
Läst 137 gånger
Publicerad 2012-03-12 00:19



Bookmark and Share


  Elisabeth H
Intressant.
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

P.k