Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lockelse

i min själ sitter mörkret
jag har ingenstans att gömma
att glömma

lockelsen till det förbjuda drar mig
äpplet lyser som den första blodsdroppen
är det fel?

skyls mitt liv av en annan skepnad
ser någon äpplet?
är min skam enbart min

natten har mig i fast grepp
men jag kämpar inte
min själ vill falla i mörkret

ingen ser mig i natten
där är jag min skepnad
ingen dömer mig

men mina egna ögon kan jag ej fly




Fri vers av P.k
Läst 162 gånger
Publicerad 2011-10-26 01:22



Bookmark and Share


  cilax VIP
du använder "ej" i flera texter/dikter. Jag hade undvikit det
Hälsn
2011-10-26

  cilax VIP
fint diktat. förborgade känslor
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

P.k