Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Träd ut ur skuggan




Almsjuka

Jag såg ett träd idag
Det stod naket
avklätt sin bark
en alm som blivit sjuk till döds

En höststorm kommer
att knäcka det
Vem minns det då?

Trädet självt i sin almhimmel
och jag
ännu kvar på jorden ett tag




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2011-10-26 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP