Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku




2011.10.20

en glada lyfter
målmedvetet från dungens
snart gulnade träd




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2011-10-26 08:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Just glador kan lyfta en hel dag
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP