Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smile - and say cheese to that shot of karma!

 

Om man inte lyckas bli
den där lyckans ost innan man blir gammal 
är det säkert man själv som får betala för den
när man väl dör?

 

Fast omgivningen kan få stå ut
med en hel del odör tills dess -


          oavsett vilket scenario




Fri vers (Fri form) av Pitbullpudelns kärna
Läst 289 gånger
Publicerad 2011-11-04 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna