Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

koleriska kvinnor och små män

"de kallar oss jämlika"

alla vet att bakom varje stor man
en stor kvinna

och bakom varje slyna
en flock
av mindrevärdeskomplex-
drabbade små män

"det här är en framgångssaga
ni tittar på
fuck them all
jag föddes till att leda"

sade hon med namnet Seger
strax innan hon gick över lik
lämnandes koleriska avtryck

inte första kampen striden
inte första försöket
att städa världen efter en man










Fri vers av revolver
Läst 699 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2011-11-27 21:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hahah underbart! koleriska kvinnor och flegmatiska män..
2013-01-27

  Federico Romano
Men, skrive mer sen..
2012-08-31

  Jean-Michel Orblin
Bra driv i texten:)
2012-08-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Som ett skott
texten gick in...
I hjärnan min...
Frågan är om
vi dit når som
jämlikar står...
2011-12-04

    Lars Gullberg
du berör ett så söndertjatat ämne
på ett sådant glasklart
och knivskarpt sätt

detta är människornas livslögn
att vi tror att vi är så jämlika

när vi egentligen är två olika världar
som borde bejaka och fascineras av varandra

respekt
2011-12-04

  Shininkagemusha
"och bakom varje slyna
en flock
av mindrevärdeskomplex-
drabbade små män"

Skönt bett i den, det finns styrka här.
2011-12-04

  objekt3
http://sanningenompapparattsrorelsen.wordpress.com/

2011-11-30

  Baystream
inte samma, men ack de där männen:

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1109300

2011-11-29

  Baystream
SÅDÄR JA!!!

"och bakom varje slyna
en flock
av mindrevärdeskomplex-
drabbade små män"

Amen!
2011-11-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
Wunderbar!
2011-11-29
  > Nästa text
< Föregående

revolver
revolver