Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart snö

Allt kallt

regn regn

 

regn mot min panna

regn mot min kind

 

kallt regn

men ändå regn

 

snart snö

 

som smälter mot min panna

smälter mot min kind

 

snart snö...




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-27 08:32



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vi är utlovade en osedvanligt varm november, men det skulle sitta fint med snö!
2011-10-31

  doraedsäng
Det låter som en skräckhistoria
Inte snöööööö nu
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström