Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vuoma

Det var vinter,
och vi var ensamma tillsammans.

I oändliga skogar.
På frusna myrar.

Unga kroppar svettades,
och frös.

Vi grävde gropar i snön,
och sov under stjärnor och norrsken.

Skidorna knarrade.
Ryggsäcken tyngde.
Andedräkten ångade.

Och på avstånd såg vi sågverkets starka lampor i natten.




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-10-27 20:19



Bookmark and Share


  Simone Bastani
Levande!
2011-11-08

  AgnesP
Åh vad jag gillar denna. Som en liten novell.
2011-11-04

  Alfie M
Fina, ångande bilder.
känns mycket i denna dikt.
2011-10-28

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket snyggt skaldat. Väl förmedlad känsla. =)
2011-10-28

    Jane S VIP
Romantik.
2011-10-28

    ej medlem längre
och jag ser hur himlen välver sig över alltihop.. du fångar vidderna. Snyggt.
2011-10-28

  Fru Intighet
Finfint!
2011-10-27

  Maj-Lis VIP
Knarrande dramatik...i vinternatten,men lamporna inger hopp
2011-10-27

  Yrre VIP
Oj så vackert så ja, norrländskt!
2011-10-27

    ej medlem längre
vänskap. så vackert.
2011-10-27

    ej medlem längre
Vinter och hetta...doften av snö...bilden du frammanar sätter fantasin i spinn.
Enkla ord...stor effekt. Applåd!
2011-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP