Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelplan

Livet är en spelplan
du föds, du vet inte var
och under vilka omständigheter

Din livsvärld
det samhälle du lever i
formar dig på gott och ont

På spelplanen finns människor
som påverkar, sekvenser, stunder
i detta virrvarr som utgör livet
kan göra skillnad




Fri vers av AA VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-27 21:58



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Det var en sann och träffsäker text...så mycket som spelar in...
2011-10-27

  Ninananonia VIP
Så himla sant.. allt spelar en stor roll för hur livet blir.. bokmärker denna tänkvärda text...
2011-10-27
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP