Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glitter

Dagen lider mot sitt slut
dessa skftningar på
levnadsvandringen
ljus och mörker

Nu går vi snart in i grottan
det mörknar
mer tid i mörker än ljus

Då gäller det att ha stunder
av glitter

Hitta tillfällen att njuta
förnimma känslan av att leva
och insikten om ljuset där framme
någonstans




Fri vers av AA VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-27 23:21



Bookmark and Share


  Anira
vilken vacker text ...om glittret som vi så väl behöver....

Mycket bra!!!!

ar även läst de senaste av dina nattliga dikter ...i din skapandes
timme. Mycket fina texter du skriver ....sammanfattar all i en enda stor kommentar.

Tack!!!!
2011-10-30

    ej medlem längre
Trevlig text!
Läsvärd för alla som fattar "Glitter"

Och hur viktigt ljuset är!
2011-10-29

  Vici
Så fint skrivet!

Man skall ta vara på de fina
små guldkornen, stunderna
tillsammans med nära och kära
t ex.

:-)
2011-10-27

    Birgersdotter VIP
Så fin bokmärker
2011-10-27
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP