Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åh kropp!

åh kropp!
alla lyckosamma muskelsammandragningar du givit mig

man kan inte vara annat än tacksam




Fri vers av Morag
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-28 04:27



Bookmark and Share


  Olliwer
Ler åt det underförstådda. fortsätt njut
2011-10-28

  in effigie VIP
varm och intensiv...fint :-)
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Morag