Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var en gång en reaktion på en text som handlade om mödrar. Det är lätt att det blir obegripligheter av reaktioner.


FADERN ÄR MODERN




han pratade högt om pappaledigheten
den han inte tagit ut för att
jamen det var mycket på arbetet som IT-utvecklare
det är viktigt
att det som utvecklas får utvecklas klart
visst kan man ångra det lite
barnen växer ja jösses men men

vännen nickade och höll med
men nu hämtar han ändå på dagis två gånger i veckan
och för barnens skull har han slutat dricka cola
åtminstone när de är vakna
sonen har börjat med slå alla med lasersvärd
men det beror nog inte på filmerna han ser
för han blev lika rädd för Mårran i muminfilmen
som för andra filmer

Mårran är det han den kalla tysta frågar vännen
ja precis det är han den kalla tysta

mina öron är irriterade nu och jag vill säga att Mårran
faktiskt är en hon
jag vill säga att att det händer mycket med
människors utveckling de första åren
och jag vill verkligen säga åt alla män med åsikter om hur mammor kör barnvagnar
att köra barnvagnarna själva









Fri vers av Morag
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-19 15:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Toffelhjältar ställer upp
Han är höna
Hon är tupp"
(Magnus Uggla)
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Morag