Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rensa kylskåpet för det gör man ibland

senapen slängdes
den var gammal

smöret var jättegammalt
det slängdes också

kaviaren var gammal
men smakade ändå bra

en bit möglig ost i plastpåse slängdes
en mycket mjuk morot slängdes

mjölken var nästan slut men fräsch
det blir bra till morgonkaffet

kesoburken var gammal
en flaska buljong var uråldrig

det är inte bra att slänga mat
vilket slöseri med resurser

längst in en matlåda med okänt innehåll
den borde ha ätits upp

nu var den för grön
och lukten framkallade kväljningar

men jag får plats med mer mat








Fri vers av Morag
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-28 04:45



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag tycker att en text kan innehålla i stort sett vad som helst så länge den bara inte känns rutten eller särskilt unken vid läsandet. Jag tycker med detta sagt att den håller måttet emedan den väcker reaktioner och är lätt prokativ.
2011-12-12

  Minkki VIP
bra för vem som helst att beta av i sitt kylskåp ibland... fynden verkar inte helt främmande, dessvärre ;-/
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Morag