Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senap

det var jag och mina senapsglaserade glasögon
ute på vift
allt med senap fungerar utom senapsgas
särskilt de senapsgula tygstycken som kan
inköpas och hängas på min kropp
en sån glädje när en favoritfärg är i ropet

vi ropar: Senap! och senap kommer
den är ett flockdjur
i kylskåpet står min dijon och sällskapar
återigen en hunger
hur var det med hunger och poesi
kan man skriva på en bar mage
ja det kan man
kan man skriva på tom mage
ja det kan man
risken är att det blir senap på hela menyn
det är kanske tanken
det kunde ha varit tanken
jag ska nu sluta här för
jag behöver
senap






Fri vers av Morag
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-19 03:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morag