" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 





mitt fel

 

 

en miljon vackra känslor

och jag bara skrattar bort dom.




Övriga genrer (Aforism) av Per Blomqvist
Läst 249 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-28 06:04



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en klarsynthet som gör ont, men är ett första steg, inte sant?

Det ska mycket till för vemsomhelst att helt enkelt sträcka fram en bricka bräddfylld av osäkerhet, kanske ångest, att våga tro att den tas emot som en gåva;) Vem skulle tro det, men det är möjligt och ok att bli älskad just som den man är - skrattig eller inte.

Du skriver så enkelt, och väcker så många tankar! Tack för fin text!
2011-10-28

  Vici
Gör om
gör rätt,
kanske..?
;-)
2011-10-28

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Tänkvärd och väldigt bra. Ibland är det svårt att bemöta känslor. =)
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist