Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öron-näsa-hals-pucko

 

du har öron va?
rätt värdelöst
när din hjärna är av kakao

du har en näsa va?
rätt värdelöst
när du alltid är snorfull

du har en hals va?
rätt värdelöst
när ingen sväljer ditt hat

 




Bunden vers av Per Blomqvist
Läst 505 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-15 15:51



Bookmark and Share


  Minkki VIP
men av bilden att döma _ser_ någon...
2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist