Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

luften är fågelfri

 

 

jag är en svart fågel
jorden flyger förbi
jag passar – livet
jorden sår sår
jag piper in i barndomsrymden
jorden ramlar ner i ålderstrappan
jag färgar inte av mig längre
jorden brinner i ljuset
jag är stilla i molnen
jorden är ett stup
jag flyger tyst
jorden är en del av orden
jag drömmer i svartvitt
jorden himlar med stjärnorna
jag är ljudet som inte hörs
jorden är mitt öronsus
jag vill öras
jorden vrider och vänder
jag är nära nu
jorden är sen
jag får blodad näbb
jorden har alla nycklar
jag är ära nu
jorden är vår
jag är ara nu

 

 




Bunden vers av Per Blomqvist
Läst 492 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-06-16 21:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fy farao vad snyggt!! Vilken text! I både innehåll o form! Gillas stort!
2014-07-16

  ResenärGenomLivet VIP
Intressant text...jagets förhållande till jorden...jag läser både kors och tvärs...
2014-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist