Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glada Stinsen

 

Det finns en fulhet hos dig som jag gillar, du har sett dina bästa dagar och det röda skinnet passar inte riktigt längre. Ändå sådär långsamt hålls hjärtat på plats.

Det är ett under – ingen röker utanför Baresso.

Har aldrig förstått pleskavica.
NÄSTA –
i låda. Vi skall alla vägen vandra.

Himlen går mot rött.
Och du:
du går över.




Prosa av Per Blomqvist
Läst 529 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-07-08 19:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet, gillas!
2014-07-14

  Eva Langrath VIP
Starkt flöde och driv i orden som skapar spännande bilder på näthinnan.
2014-07-09

  AgnesP
Vilken historia, gillar denna och slutet är som en början till. Bra!
2014-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist