Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den perfekta drönarpixeln

förlorat
upphittat
förlorat
upphittat

svartvita hål på hatthyllan
kryp in kryp nära

varje foto
varje fot
förändrar det fyrkantiga klotet




Fri vers (Modernistisk dikt) av Per Blomqvist
Läst 455 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-09-16 14:11



Bookmark and Share


  Vici
varje hatt
varje hål
varje skratt
varje skrål

I varje fall ett
hyllat vrål

från mig ;)

Kramits

Vici,
you remember...?;)

2014-09-20

  anits VIP
Fyndigt skrivet, gillas mycket!
2014-09-17

  aol
Gillas bra skrivet
2014-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist