fick inspiration av Minkii, skriver av mig.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kastade om ordet "akilles" fick det till slak lie, jag vet för mycket tid ;)

fick inspiration av Minkii, skriver av mig.




slak lie

Osårbar fruktar skörd.




Övriga genrer (Aforism) av Per Blomqvist
Läst 267 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-28 10:25



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Gör det för du gör det bra.. :) hi,hi.. gillar som alltid...
2011-10-29

  Mow Dean VIP
kreativt:)
2011-10-28

  Minkki VIP
du har fler bottnar än jag har hälar... Visa ord på vägen!
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist