Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sällan sägs farväl

vägen med hennes ungdomens fotspår
har de nu grävt upp
och aldrig igen ska hon plocka
blåsipporna längs dikeskanten




Fri vers av lilla moln
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-28 15:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
nostalgium
och vacker bild
även denna
vemodig
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

lilla moln
lilla moln