Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en paus från mig

jag såg kärleken falla ur dig
sippra ut ur i dina ögon
rinnandes ner för dina kinder
allt blev tomt
bara doften av Syrén
kramade om mina minnen










Fri vers (Fri form) av lilla moln
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-09 00:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra!
2013-06-09
  > Nästa text
< Föregående

lilla moln
lilla moln