Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

banka mig gul och blå men jag känner ingenting

jag saknar att sakna någon
jag saknar att bli förförd
att längta att tråna att vilja
jag tänker tillbaka på dagar som var
men jag känner ingenting
jag blundar och letar och försöker att finna ord
ord på det som fattas mig
jag ser på andra och det de har
på lyckan i leendet på glädjen i ögonvrån
men allt tycks mig fattigt
jag läser böckerna som alla läser
böckerna som förförde med dominans och slag
men jag känner ingenting
ser ingen kärlek i det förvirrade osagda tvetydiga
vad vill jag egentligen
inte det där inte vara här inte vara som er
jag saknar att sakna någon
jag saknar att bli förförd
att längta att tråna att vilja
men inte så här




Fri vers av lilla moln
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-03 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla moln
lilla moln