Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruna öron och popcornluktande kramar

Jag skäms
Men i mig finns ingen sorg
Tårarna har tagit slut
Och känslorna av smärta
Har runnit ut
Jag ser på dina bilder
Och känner ingenting
En saknad som ständigt var med mig
Har försvunnit
Jag vet ju att jag älskar dig
Men jag hittar inte kärleken just nu
Kanske blev jag tom
Precis som huset när du dog
Glädjelös och fattig
Du var det finaste
Mitt allt ?†




Fri vers (Fri form) av lilla moln
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-03 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla moln
lilla moln