Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara där

i drömmen ler jag mot dig
för du är min
håller mina händer
i dansen som är för oss
bittersöta minnen är vi
världen är en horisont
vi seglar mot
eller kanske förbi
ingen kan störa
stanna förstöra
i drömmen ler jag mot dig
för du är min





Fri vers (Fri form) av lilla moln
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-03 23:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I drömmen ska vi aldrig sluta älska.
Fint fint lilla moln.
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

lilla moln
lilla moln