Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredag

Sjunker in i
fredagsrytmen
lämnat vardagens
pappersexercis, datorhantering
och planering

Sjunker in
i ledigheten
borta är världen utanför
hör bruset från TV:n
vill inte engagera mig
bara vara

Engagemangsknappen
slås på måndag morgon




Fri vers av AA VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-28 21:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt att läsa!

Självbevarelsedriften lyser om din text-snyggt!
2011-10-28

    Birgersdotter VIP
Nu är det mys och familj och bara va....rofyllt
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP