Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arabica!

Arabica du gåtfulla essens

Doften av fjärran östern
mysk och sand

Värme och en vind som smeker lätt

Ta mig dit du kan!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-28 23:13



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert
2011-10-29

    ADI Nehlin
Mystik..tyckte om
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin