Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildblomma!

Mitt i livet står du stolt

Du vilda blomma skaka dig loss

Hitta vägen, kom släpp taget
alla hämningar rämnar

Dansa dansen, sjung sången
Känn rytmen av livet

Balans och obalans på en och samma gång!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 366 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-10-28 23:18



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Livsglädje och spontanitet! Jättefint!
2011-10-29

  anits VIP
Så fint
2011-10-29

  Ninananonia VIP
:) Ja det är en vild blomma.. härligt..gillar metaforerna i denna..
2011-10-29

    ADI Nehlin
..balans och obalans..ja så är livet..tyckte mycket om
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin